exhibitor event
Asolo Prosecc,a completely different story
A journey through the history, culture and places of Asolo Prosecco. We will discover how culture can influence taste. A sensory journey through the glass. Climate, soil and biodiversity represent the uniqueness of Asolo Prosecco.
official event
South Africa unveiled: a rare wine journey amidst Italy’s Vinitaly spotlight
Join us for an extraordinary tasting experience led by two emerging stars of South African wine, Richard Kershaw MW and Andrea Mullineux, amidst the prestigious Vinitaly event.
exhibitor event
Masterclass Vallée d’Aoste DOC: Panorama generale della DOC più alta d’Europa
Masterclass Vallée d’Aoste DOC: Panorama generale della DOC più alta d’Europa Relatrice: Patrizia Politi Degustazione di: Cave Gargantua - Pinot Gris 2021 Chateau Feuillet – Petite Arvine 2023 Di Barrò – Vuillermin 2022 Cave Onzes Communes – Torrette 2022 Institut Agricole Régional – Fumin 2021 Feudo di San Maurizio – Mayolet 2021 In abbinamento a prodotti DOP della Valle D'Aosta
exhibitor event
Aceto Balsamico di Modena: conoscere ed apprezzare l’IGP italiana più esportata nel mondo
Nasce a Modena e Reggio Emilia, ma oggi è apprezzato in tutto il mondo. Ottenuto da mosti d’uva di sette vitigni selezionati, con aggiunta di aceto invecchiato e aceto di vino, e affinato in legno, l’Aceto Balsamico di Modena è un condimento dalla storia antica che ha saputo adattarsi con successo ai sapori della cucina moderna e a culture gastronomiche eterogenee. Una masterclass per imparare a conoscere e riconoscere le molteplici sfumature dell’Aceto Balsamico di Modena. Per iscriversi: comunicazione@enotecaemiliaromagna.it
official event
Announcing the world premiere presentation of the new geographic zonation of Sardinia’s Mamojà Association territory and its amazing Cannonau wines
Thirteen Cannonau (maybe a Sardinian biotype of Grenache) wines from Sardinia’s mountainous inland Mamojada region and the world premier presentation of the brand new territory’s zonation and map await.